Articole

In spatele unor poze minunate…

Dragilor, vreau sa va vorbesc putin despre ce se intampla in spatele imaginilor perfecte pe care voi le vedeti postate pe social media. In spatele acestor imagini se ascund multe ore de munca inainte de sedinta foto sau video, dar munca nu se termina nici dupa sedinta foto! Pentru a pregati machiajul si coafura unui model este nevoie de ore de munca. Aparatul foto nu iarta nimic :). Chiar daca munca este pe masura sunt si momentele de amuzament. De aceea am hotarat sa va arat si cateva imagini pe care le putem numii si „culise”. Enjoy!

Sedinta foto de inspiratie Alba ca Zapada mi-am dorit de foarte mult timp sa o realizez. Am cautat modelele, tinutele, fotograf! Dupa toate detaliile puse la punct a fost un singur detaliu la care nu m-am gandit : CONDITIILE METEO! In ziua stabilita de comun acord, ne strangem la studio sa pregatim machiajele si coafurile. Toate bune si frumoase, dar cand iesim din studio … PLOUA ! Ok, nu ne sperie pe noi cativa picuri de ploaie! Multumesc fotografului meu pentru optimism!

Se opreste ploaia, daaarrr incepe o vijelie de abia ne tineam pe picioare!

Alta zi, alt shooting, alte peripetii! Stabilim o zi pentru o alta sedinta foto. De data aceasta ne hotaram ca vrem ruine. Cautam pe internet, le si gasim, ajungem acolo, dar VAAAAIIIII, mare pacat de turismul romanesc! In curtea fostului castel: campionat de fotbal pe sate. Un vechi foisor foarte frumos din pacate era decorat perfect de suporteri, coji de seminte si chistoace! In jurul castelului se adapostesc toate animalele din turma satului! Evident ca renuntam la planul nostru cautam alta locatie!