Sedinte foto

Bride Jessica

Machiajul de mireasa este cel care trebuie sa iti evidentieze frumusetea naturala cat mai bine.

Cand machiez miresele aleg sa ofer tenului un aspect cat mai sanatos, luminos si curat. De aceea pregatirea tenului confera unul din cei mai importanti pasi chiar inainte de a incepe sa lucrez la machiajul propriu-zis. Va recomand ca inainte de marele eveniment sa apelati la serviciile unei cosmeticiene pentru un peeling, un tratament de curatare a tenului si unul de hidratare. In cazul in care nu ai timp de aceste tratamente vorbeste cu makeup artistul care se ocupa de machiajul tau, el te poate ajuta cu mici trucuri pentru imbunatatirea aspectului tenului si in ziua evenimentului (insa nu este chiar la fel de eficient, dar se pot observa diferente 😉 )

Pentru a machia ochii albastrii in general recomand culorile precum roz, aramiu, auriu, marourile cu un subton cald sau culori pale cu un subton cald.

Deoarece machiajul de mireasa este machiajul care are nevoie de o rezistenta imbatabila, care trebuie sa arate la fel de bine la prima ora a zilei cat si la finalul evenimentului, va recomand din tot sufletul sa nu uitati de produsele de fixare al machiajului.

Sper ca sfaturile mele va sunt de ajutor, makeup artistilor le doresc spor la treaba, iar mireselor „Casa de piatra” si sa va bazati pe sfatul profesionistilor pentru o zi atat de importanta!

PUPICI

Fotograf: Daniel Horvat